Фирма' FOAMFANTASY', производител фаворит на продуктите от стиропор.

Фирмата произвежда- стиропор уплътнители, стиропор кутии стиропор опаковки.

Нашите стиропор опаковки са в широк диапазон и разнообразие. Стиропор кутии за съхранение на охладени храни, торти, морски дарове. Стиропор изолатори за съдове от стиропор. Нашият продукт от стиропор е лек здрав и с конкурентна цена. За продуктите от стиропор под формата на опаковки и стиропор кутии, ние ви гарантираме, че вашата стока ще стигне здрава до всяка крайна цел, по сухопътен, морски или въздушен транспорт. Нашите стиропор опаковки съхраняват вашите замразени храни, уплътняват бутилки, запазват бързо развалящи се стоки, техника и фармацевтични материали за специфични нужди. Ние произвеждаме стиропор кутии във всякакви размери зависимост от вашите нужди.

Защитни елементи от стиропор за ъгли

Ъгловата защита представлява част от транспортната защита, която е много функционална при транспорт на бяла техника, като защитава основно уязвимите места-ъглите. Превъзходна защита лесен монтаж и демонтаж, осигуряващ защита на най уязвимите места, със ниска цена, леко тегло и здравина-практически ъгловата стиропор защита няма конкуренция.

Както всички наши продукти и ъгловите протектори от стиропор се произвеждат във всякакви размери и от материал с различна плътност. Относително лекото тегло на стиропорът и якостните му характеристики, го придават изключително привлекателен за производители стремящи се да намалят разходите без това да се отрази на качеството и сигурността на транспорта. Експандираният полистирол е ненадминат в сравнение с другите материали.

 

 

Уплътнители за бутилки от стиропор

Уплътнителите от стиропор се вграждат в картонени кутии и се използват за транспортна защита на всякакви бутилки. Стиропорът се използва, като уплътнител за безаварийно транспортиране на бутилки и всякакви други чупливи стоки. Ние предлагаме уплътнители за 1,2,3- бутилки уплътнители, като може да се изработи и от 6-12 бутилки и повече в зависимост от желанието на фирмата транспорт.

Ние решаваме вашите транспортни проблеми и ви осигуряваме икономичен и безопасен транспорт на вашите стоки. Ние изработваме и нестандартни стиропор опаковки отговарящи на вашите изисквания.

Защитни стиропор опаковки

Защитните стиропор опаковки на фирма 'FOAMFANTASY' са фаворит в транспорта, съхранението на стоки и храни, и са добре познати в този сфера. Стиропор защитна опаковка е незаменима за сигурността при транспорт.

Ние произвеждаме високо ефективни и надеждни опаковки от стиропор и дунапрен, за защита на чувствителни стоки, електронни компоненти, промишлени стоки, офис техника и много други, като ви осигуряваме висока транспортна надеждност и защитаваме вашите стоки и продукти във всяка ситуация.