Стиропорът играе важна роля в строителството, като служи за изравняване на неравни терени. Бетона се излива директно върху стиропор. Със стиропор се изравняват греди, скриват се колони и се заличават дефекти в строителството. Стиропорът предпочитан материал в довършителната строителна дейност. Стиропорът, като изолационен материал е доказал своите качества.

Фабриката за стиропорFOAMFANTASY’, изработва стиропор изолационни плоскости във всякакви форми и размери. Ние произвеждаме звукоизолационни пана за студия, като панелите могат да бъдат покрити с пожарозащитен материал. Архитектурните форми от стиропор се изрязват в най-разнообразни профили и се финализират с различни текстури и покрития.

Фабриката за стиропор произвежда добре познатите на всички корнизи , които намират широко екстериорно и интериорно приложение. Ние произвеждаме архитектурни елементи и декори от стиропор в неограничено разнообразие от размери и форми. Друго приложени стиропорът намира, като пълнител във фризери и камери, уплътнител за транспортни кутии, като освен добър изолатор стиропорът играе ролята на удароустойчив материал.

Стиропорът в плаващите докове. Стиропорът е незаменим материал заради плаваемостта си и се използва се в шамандури и плаващи докове, като се покрива с полиуретан или без покритие.

Театрални и кино декори от стиропор са все по-често явление в последните години. Нашите кино и театрални декори са леки, лесни за монатаж, невероятна репликация на метал, дърво, стомана, камък и мнодо други материали, като същевременно със стиропорът се пестят много време и средства. Декори за дискотеки и кафета от стиропор, също са хит в последните години.

Бланки за торти от стиропор са част от нашето нестандартно производство, което също е хит сред сладкарите. Ние произвеждаме макети на сватбени торти от стиропор, готови за покритие, подходящи за мостри във всякакви форми и размери.

Ние сме фабриката за стиропор изделия FOAMFANTASY’ и сме готови за всякакви педизвикателства от стиропор с една единствена цел, да задоволим вашите желания и нестандартни идеи.