FOAMFANTASY е една от първите фирми производител на триизмерно изрязани декоративни фасадни елементи от стиропор.

Нашите стиропор елементи за екстериорна и интериорна употреба са със специално покритие. Допълнителна защита от неблагоприятните външни условия.

Вместо традиционните методи за изграждане на външни архитектурни елементи, ние ви предлагаме много по иноватина технология, с много леки EPS(стиропор) елементи изключително лесни за монтаж. Използването на стиропорът в строителството дава много по-голяма свобода на действието. Нашите продукти от стиропор подпомагат запазването на природата. Стиропорът лесно се формира във избраната от вас форма и благодарение на финалните покритията с лекота ще понесе несгодите на времето.

Ако домът ви е с изключително прост дизайн, можете да добавите нашите декоративни елементи от стиропор, за скриване на структурни колони, които се превръщат в колони със собствен стил и размери отговарящи на вашите нужди.

FOAMFANTASY може да облече вашата сграда с елементи от стиропор в строго определен стил. Ако вие черпите вдъхновение от средиземноморсото строителство или югозападните стилове ние можем да реализираме вашите фантазии. Фирма ‘’FOAMFANTASY прозивежда също и рустики наподобяващи камъни. Вашата фасада ще бъде пощадена от скъпите и тежки камъни, вместо това ние ще ви изработим перфектна репликация на камък от стиропор. За правилния финал нашите елементи от стиропор се покриват със слой полимер цимент, който е сигурна защита от външните атмосферни условия.

FOAMFANTASY създава всякакви орнаменти, елементи и декоративни фасадни профили от стиропор, които репликират камък и дърво придават на вашата къща лукс и величественост. Ние превръщаме вашия дом в пищен и привлекателен.