Ако стените ви изглеждат скучни и непривлекателни или търсите нестандартна промяна в домът ви. Предлагаме ви за техника за изработка на декорации от стиропор, пана от стиропор, декоративни стени от стиропор и всякакви ефекти и репликация на материали от стиропор. Стиропорът е решението за промяна на стените в вашия дом, офис, магазин, заведение, клуб и други.

Промята в облика на една обикновенна стена и придава индивидуалност и стил. Вместо стандартните картини вие имате възможността за директно искуство върху стената. За закрепването на всички елементи не се използват старомодните дюбели нарушаващти цялостта на стените, а се залепват безобидни върху повърхността.

Стиропорът е реална възможност за създаване на декоративни панели и стени.Той е много лек и гъвкав материал, идеален за създаване на скулптури от стиропор. Скулптури от стиропор могат да се видат по целия свят във всякакви форми.

Декоративна стена от стиропор не се нуждае от огромни средства, и с материал, като стиропорът се създават чудеса и произведения на изкуството. Лекотата на стиропоренетите картини и пана ги прави приложими за декорация на детски стаи, безопасни за подрастващите.

Ние произвеждаме триизмери фигури от стиропор на различни теми, стилове, анимационни герои и много други. Стиропорените панели развиват въображението на децата въвеждайки ги в въображаем свят на филмовите герои.

Създаването на изкуствени ефекти също в последно време стана много популярно в България и по-целия свят.  Ние можем да пресъздаване различни материали, като гипс, дърво, велур и много други. Нащите продукти са с различни финални покрития зависимост ов вашите идеи.

Ние сме готови да откликнем на всяка ваша идея за реализирането на всеки творчески и архитектурен проек от стиропор.