Ние сме фирма FOAMFANTASY специализирана в производството на всякакви стиропор продукти, стиропор колони, стиропор корнизи, стиропор арки, ниши от стиропор, репликации от стиропор и други. Продуктите от стиропор се покриват или боядисват с различни бои или финални покрития и текстури. Ние правим и декоративни елементи за всякакви събития включително и сватби.

Стиропор корниз е най-често използваният декоративен елемент в интериора. Корнизите от стиропор се използват за отделяне на тавана от стените, като с този елемент се постига артистичен завършек в интериора. Декоративните елементи се използват често и за прикриване на следи от лоши досегашни ремонти и подобряват естетиката в дома. Благодарение на нашите орнаменти от стиропор вашият дом може да изглежда естетически издържан и функционален. Триизмерни надписи от стиропор- предназначени да разнообразят дизайна, да създадат имиджова реклама на фирма или да реализират вашите фантазии. FOAMFANTASY е в състояние и готовност да реализира всяка ваша фантазия от пяна с високо качество.

Ниши от стиропор притежават невероятна възможност за поставяне на всички ценни вещи на показ, като вази, статуи и предмети на изкуството. Вградени в стена или прикрепени към нея нишите от стиропор могат да бъдат изработени в различни размери и дизайн.

Декоративните елементи от стиропор се инсталират лесно и променят цялостният облик на стаите. Много хора използват нашите продукти, за да придадат висок клас в жилищата си. Продуктите от стиропор имат и редица други приложения- прикриване на несъответствия и дефекти скриване на жици, тръби и за оптимално постигане на спретнат и уютен дом. Нашите елементи се монтират лесно без чукове, нитове,а само с помоща на монтажно лепило. Продуктите от стиропор, които изработваме са конкурентни спрямо цена в сравнение с продукти от други материали. Издържливи без деформации от времето.

Детайлите от стиропор успешно репликират дърво и камък. Стиропорът за разлика от бетон,дърво и гипс, може успешно да бъде изработен във всякакви форми, разнообразни по-големина и стил. Стиропорът е материал от четвърто поколение, лесен за обработка,много лек, евтин и лесен за монтаж, той допринася опазването на околната среда. Основната функция на детайлите от стиропор е визуална. Нашите профили не са носещи елементи,а една успешна декорация изцяло преобразяващи всеки дом или офис.

Ние предлагаме на нашите клиенти триизмерно изрязани декоративни елементи от стиропор много точно изрязани и с много високо качество на материалите. Нашите стиропор продукти с безбройните си качества и приложения се прилагат в жилищни домове, търговки площи, театрални и кино декори,и много други.