Архитектурните елементи от стиропор преобразяват всяко здание в произведение на изкуството. Обикновенното жилище с нашите архитектурни елементи, декоративни профили от стиропор се видоизменя от обикновнната на вид в пострйка в сграда с елегантен и изискан екстериорен и интериорен дизайн. Корнизите от стиропор превръщат невзрачната стена в шедьовър.  Стиропор формоването е един от начините за преобразяване на вашата къща. Наши елементи от стиропор са монтирани на традизионни и съвременни имоти, паметници на културата и други. Винаги дават отлични резултати. Нашите архитектурни елементи засилват чара на домът ви и той става впечтляващ.
Ние предлагаме всякакви форми от стиропор, някой изработени ръчно. Нашите елементи варират от семпли форми до много сложни индивидуални форми. Ние сме в състояние да пресъздадем различни архитектурни стилове.
Ние работим съвместно с архитекти, строителни предприемачи и дизайнери.
От блокове стиропор формообразуваме всякакви орнаменти с различна дебелина, форма и ширина. Стиропорът е лек материал, намиращ широко приложение в строителството и изкуството.
Нашите продукти са жично нарязани в различни архитектурни стиропор форми.
Продуктите на фирма ’’FOAMFANTASY’’ успешно намират приложение за външна и вътрешна декорация. Ние произвеждаме всички възможни стиропор профили, стиропор форми и архитектурни елементи от стиропор.
EPS стиропор архитектурни елементи се изработват с различна текстура, могат да бъдат гладки, състарени в различни цветове в зависимост от ефекта, който търсим.
(Експандирания полистирол) - стиропор е многообразен материал. Лесен за формиране и обработка.
Ако искате вашата къща, сграда или офис да изфлеждат специални, ние сме насреща.